ElérhetőségeinkNyitvatartásunkSzervizünkről4 Tölgyesi Autójavító Kft - CégtörténetHírek
Műszaki vizsga gyorsan, műszaki vizsgáztatás, műszaki vizsgára felkészítés angyalföldön a 13 XIII kerületbenEredetiségvizsgálat gyorsan, eredetvizsga azonnal, eredetiség vizsga a 13-14 XIII-XIV. kerületben angyalföldön és zuglóbanSzerelő munkák, gyorsszerviz, autószerelés, autójavítás a XIII-XIV-13-14. kerületbenTurbó javítás, felújításHHO motortisztítás, Carbon cleanerKarosszéria javítás, sérült, karambolos autók javítása a XIII-XIV-13-14. kerületbenBiztosítási kárügyintézés, kárrendezés, Casco és kötelező biztosítási károk teljeskörű ügyintézése a XIII-XIV-13-14. kerületbenGépjármű klíma, klímatöltés, klíma javításÓzonos gépjármű fertőtlenítés, klíma tisztításAutómentés éjjel nappal hétvégén is 0-24-ig budapesten és a 13. XIII. kerületbenAutófényezés, autófényező, fényező, gépi polírozás a 13. 14. kerületbenAutóvillamosság, generátor, önindító felújítás angyalföldön a 13. kerületbenMotordiagnosztika, hibakód törlése, computeres kiolvasás Budapesten Műszaki vizsga lejáratáról értesítést küldünk sms-benCsereautót ingyen kaphat biztosítós kárügyintézés alatt a 13. kerületben
HHO tisztítás akcióIngyen csereautóPeugeot 206 307 bontott alkatrészek
Gépjármű kárbejelentő lap letöltésGyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)Szolgáltatásaink elhelyezkedés szerintTudásbázis, fogalomtár
Nyitó oldal      Kapcsolat      Honlap térkép    
      AUTOJAVITO.NET
1135 Budapest, Szent László út 99.    térkép   

 4tolgyesi@autojavito.net    Telefon: (+36) 1/349-66-79 - Mobil: (+36) 70/363-32-17          
   // www.autojavito.net / Extrák / Szolgáltatásaink elhelyezkedés szerint / Budapest, IV. kerület / használtautók Budapest-IV.-kerület


!használtautók Budapest-IV.-kerület

!!!Karl-Friedrich-Benz-1896-Velo (1894) az első versenyautó - 747x599 pixel - 170973 byte

Autók, használt autók...

Először mindig hálásak vagyunk saját autónknak, amíg gondtalanul használjuk, de eljön az idő, mikor 4-5 éves lesz az autó és máris problémák sokasága tornyosulhat a nemrég még frissen vásárolt gépjárművünkre. A korszerű technológia újabbnál-újabb vívmányai nap mint nap elcsodálkoztat minket, mikor körülnézünk a utakon. Az autó árát könnyen megítélhetjük az állapotukból és korukból.

Az azonban, hogy melyik gépjármű hányszor hibásodott már meg használat közben, na, az már sokkal nehezebb kérdés egy hozzá nem értő számára. Bizonyos esetekben még a legtapasztaltabb autószerelők sem tudják egyértelműen megmondani. A teljesen új autók már a szalonból kigurulva élből 15-20%-ot vesztettek az értékükből. A használt autó megvétele viszont nagyon kockázatos lehet. Előfordulhat, hogy egy kisebb vagyont költhetünk rá a vétel után. Főleg, ha vásárlás előtt nem nézettük át egy megbízható autószerviz szerelőjével.

Ez nem is a szemrevételezés során érdekes, hanem amikor idősebb autó vásárlását fontolgatja egy jövendőbeli autótulajdonos. Az új autók sokba kerülnek, érdemesebb inkább pár éves kevés kilométert futott autót venni, ha volna belőlük bőven a piacokon. Az öregebb autókból van bőven, ára is jóval kevesebb, de gyakori eset, hogy nem számolunk a járulékos javítási költségekkel.

Az autófinanszírozás helyzete jelenleg elég zűrzavaros, de az bizonyos, hogy a kereskedők és a bankok már drasztikusan visszavettek a tempóból. Manapság sokkal nehezebb autóhoz jutni hitelből vagy lízingre, mint egy évtizede, mert rengetegen adják vissza autójukat, mondván, hogy nem tudják fizetni a banknak a törlesztő részleteket.

Ezért jól gondolják meg, mikor egy autó vásárlását tervezik, hogy hogyan döntenek! Semmiképpen sem ajánlom a hitelre történő használt autó megvásárlását, mert ebben az esetben rengeteg plusz költség merülhet fel a javítások miatt, amivel korábban nem is számoltunk. Amennyiben mégis úgy dönt, hogy használt autót vesz, de természetesen nem hitelre, akkor pedig, mindenképpen keresse fel autószervizünket, hogy átvizsgálhassuk autóját még az adásvételi szerződés aláírása előtt. Hiszen akkor még mindig csak néhány ezer forintot bukunk és nem késő nemet mondani az autó eladójának. Kár is ragozni, hozza be autóműhelyünkbe és azon a vizsgasoron vizsgáljuk majd át autóját, ahol az időszakos műszaki vizsgáztatás is folyik és a rejtett motorhibákon kívül szinte minden hibára fény derül. Legyen, az a fékrendszere, futóműve vagy bármilyen üzembiztonsági eleme az autónak mi kiszúrjuk azt és tájékoztatjuk önt a költségekről, hogy tudjon kalkulálni a büdzséjéből.


Modern-autó-napjainkban-2013-autókiállítás-műszaki-vizsga-eretetiégvizsgálat-autószerviz-autójavító-XIII-13-kerület-angyalföld - 902x602 pixel - 110299 byteKérjük adja meg az ÜZENET szöveges mezőben, lehetőleg minél pontosabban, hogy mit szeretne kérdezni tőlünk, miben segíthetünk, vagy mire szeretne árajánlatot kérni. Ha Önnek kényelmesebb, hívjon minket telefonon. Ha itt megadja a telefonszámát, akkor a megadott időpontban vissza fogjuk hívni. Amennyiben az elektronikus levelezés a kényelmesebb Önnek, adja meg az email címét, hogy válaszolni tudjunk. Lehetősége van csatolni állományokat is, amennyiben szükséges. Kollégáink a lehető leggyorsabban próbálják feldolgozni az üzenetét.

Árajánlat vagy információ kérés a fenti szolgáltatásra

* = kitöltése kötelező!

* Név:
Email cím:
Telefonszám:
Legalkalmasabb időpont a telefonhívásra:
* Tárgy:
Csatolt file 1:
Csatolt file 2:
Csatolt file 3:
* Az ÜZENET tartalma:
Random letters * Látható karakterek: [ új kód generálás ]

Automatizált email küldés kiszűrése miatt kérjük írja be a képen látható karaktereket.
A rendszer nem figyeli a kis- és nagybetű közötti különbséget.A 4 jegyű biztonsági kódot kérjük írja be, mert az nélkül nem tudja elküldeni az üzenetet, és nem fogjuk megkapni._ _


Formátumok


A dokumentum megtekinthető az alábbi formátumokban is:
- Microsoft Word Document formátum: http://autojavito.net/d2257-hasznltautk-Budapest-IV-kerlet.doc

 
 

Ugrás az oldal tetejére | www.autojavito.net nyitó oldal | Kapcsolat | Honlap térkép, sitemap

Copyright 1999-2021 © WWW.MAXELINE.HU KFT